Skip to main content
BilderNyheterReleaseParty

Mingelbilder från releaseparty på Fästningsterrassen

By 2016-05-30april 5th, 2021No Comments

Vilket fantastiskt inspirerande ReleaseParty det blev!

Ett stort antal företagsledare för Öppna Företag samlades på nyöppnade Fästningsterrassen i Varberg. Projektledare Hans Klaive inledde med att hälsa dem välkomna, lämnade sedan över ordet till ordförande Mathias Frenzel att tillsammans med ledamoten Björn Sjöström för en presentation av den forskning och fakta som är grunden till företagarinitiativet Öppna Företag.

Denna eftermiddag och en bit in på kvällen medverkade även ett antal tjänstemän och politiker från Varbergs kommun samt från Marknad Varberg. Dessa var bland annat Mats Oljelund, integrationssamordnare på kommunen, kommunalråden Lotta Stenkil och Jana Nilsson, nye kommunchefen Carl Bartler samt från Marknad Varberg Martin Andersson m fl.

För att presentera ett axplock av de värdefulla verktyg som erbjuds medlemsföretagen fanns Kristina Widmark och Jenny Juneklint från KBT i Halland samt Cecilia Pedersen från göteborgsbaserade YesP. Efter en bit mat tog Magnus Thomson från Marknad Varberg över och ledde en bra workshop innan det var dags för signering av medlemsbevis och utdelning av foldern som tagits fram.

Mingelbilderna här togs av fotograf Eva-Lena Johnsson.