Skip to main content
Nyheter

Annica Cauchy tar över som verksamhetsledare efter Emma Steinwall

By 2018-03-23No Comments

Öppna Företag växlar nu upp för expansion för fler medlemmar och anställer en verksamhetsledare på heltid.

Under hösten 2017 arbetade styrgruppen främst med finansieringsfrågan. Då vi hade otillräckliga tillgångar fanns det inte möjlighet att ha en löpande projektledartjänst. Emma gick därför ner i arbetstid och vi sökte olika vägar för att få en mer långsiktig finansiering för Öppna företag. Nu är vi glada över möjligheten att anställa Annica Cauchy på heltid, med målsättningen att öka aktiviteten och närvaron. Emma kommer att jobba vidare i projektet på ideell basis.

Med viss fördröjning kommer vi nu att kunna skicka ut information om självutvärderingsverktyget Sesam som färdigställdes i höstas.

Annica Cauchy: Att få möjlighet att påverka för ett mer öppet samhällsklimat känns fantastiskt. Målet är att öka aktiviteten, att medlemmarna börjar använda verktyget Sesam och att företag kan leva efter Öppna Företags filosofi ”Konkurrenskraft genom öppenhet”. Jag anser att alla människor har lika värde och vet att öppenhet leder till ökad kreativitet och lönsamhet, och därför ligger Öppna företags värderingar mig varmt om hjärtat.

De senaste åren har jag jobbat som verksamhetschef för Röda Korset och tidigare med regional företagsutveckling. Jag har startat och drivit företag och affärsområden, och drivs av utveckling och personliga möten.

Jag är på plats från mitten av mars 2018 och nås på telefon 0705–101114, eller via mail annica@oppnaforetag.se