Skip to main content
Nyheter

Emma Steinwall ny projektledare för Öppna Företag

By 2016-10-05oktober 19th, 2016No Comments

Ny projektledare för Öppna Företag: Emma Steinwall tar över efter Hans Klaive.

Hans Klaive: Mitt uppdrag var att tillsammans med styrgruppen för Öppna Företag starta organisationen, skapa namn, logo, arbeta med kommunikation och få igång medlemsvärvningen. Starten skedde vid årsskiftet 2016. Under de gångna tre kvartalen har vi fått ett fantastiskt gensvar från både företagare och kommun.

Nu är det dags att gå in i nästa skede av Öppna Företags utveckling. De verktyg som vi tidigare aviserat är nu under utveckling och det kräver en annan typ av kompetens. Därför känns det naturligt att lämna över stafettpinnen vid den här brytpunkten.

Självfallet kommer jag även i fortsättningen att engagera mig i Öppna Företags frågor på ett eller annat sätt. Vi har en allt viktigare mission att fylla, sett till de stämningar och strömningar som nu visar sig i Sverige och omvärlden. Öppna Företag är därför mer aktuellt än någonsin och behöver fler röster här i Varberg.

Mvh Hans Klaive

Emma Steinwall: Som nybliven egenföretagare kan jag inte tänka mig ett bättre uppdrag än att få ta vid som projektledare. Min målsättning är att öka aktiviteten och se till att projektet levererar de verktyg som medlemmarna behöver för att leva upp till Öppna Företags filosofi. Jag vill skapa värde i medlemskapet och bidra till att göra Öppna Företag attraktivt för fler företag.

De senaste åren har jag arbetat på Ringhals kommunikationsavdelning. Jag är utbildad statsvetare och hade tidigare journalistplaner, men har hittat mitt forum genom Word by Steinwall som bloggare och skribent med författarambitioner. Jag brinner för jämställdhetsfrågor men väljer mina debatter, och jag ser mitt nya uppdrag som en fantastisk möjlighet att dra ett strå till stacken för ett bättre samhälle.

Jag tar över rollen som projektledare 1 oktober, och kommer då att maila ut nya kontaktuppgifter till alla medlemmar. Förhoppningsvis kan vi också inom kort berätta mer om höstens planer för Öppna Företag.

Med förhoppning om att vi snart ses,
Vänliga hälsningar
Emma Steinwall