Skip to main content
Nyheter

Nätverksmöte om hjärnans utveckling och hur vi bygger win-win i vårt företagande 29 november

By 2018-11-02No Comments

Hur bygger man upp och behåller sin hjärnhälsa? Kom och ta del av Jenny Nybergs forskning om hur fysisk aktivitet kan påverka hjärnans hälsa och funktioner.

Hur bygger man tillitsfulla och hållbara relationer? Hur skapar man win-win i kundrelationer? Och hur kan man minska kostnaden för konflikter/missförstånd i organisationer? Hjärnan växer i stimulerande miljöer. Du kommer under eftermiddagen få del av Jeanettes och Mikaels erfarenhet av vad som bygger förtroendefullt samarbete.

Först när vi kan samarbeta internt blir vi konkurrenskraftiga externt!

Välkommen till en spännande nätverksträff torsdagen den 29 november  kl.13.00-17.00 på Varbergs Sparbank, som är vår värd för dagen. 

Anmäl dig till annica@oppnaforetag.se senast 26 november. Antal platser är begränsade. Anmälan är bindande. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Jenny Nyberg är doktor i neurovetenskap vid Göteborgs Universitet. Hon är vice ordförande i Brain Athletics och har ett stort engagemang för att sprida kunskap om hur man bygger upp och behåller sin hjärnhälsa.

  

Jeanette Söder och Mikael Mattsson har båda arbetat i snart 30 år med organisations- och relationsutveckling. De har stor erfarenhet av att hjälpa människor att skapa företagsklimat som är stimulerande och produktiva. Mikael har även skrivit boken Management by Movement om hur den fysiska rörelsen har en positiv påverkan på resultaten.

Värd för eventet är medlemsföretaget